Ipari mosogatógépek

  Miele ipari professzionális mosogatógépek

  Ideális megoldás ipari üzemekhez.

  Hosszú élettartam, gyors lefutási idő, optimális víz és energia felhasználás, a mosogatnivaló kíméletes kezelése.

  Mindezt kínálja a Önnek is a Millemax csapata.

  A Millemax csapata egyedileg az Ön igényeire szabott szolgáltatásokat kínál, legyen szó előnyös szervizszerződési ajánlatokról, vagy Miele-Professional berendezések értékesítéséről!

  ipari_mosogatogepek millemax
  millemax ipari konyha miele
  Komplett szerviz egy kézből az évtizedes tapasztalatokon alapulva.

  Miele ipari mosogatógépek értékesítése és szervizelése.

  Ajánlat

  A Miele G 7857 termikus fertőtlenítő ipari mosogatógép kialakítása és az anyagtulajdonsága lehetővé tesz nagyon magas hőmérsékletű speciális tisztítóprogram végrehajtását.

  A készülék a normál tisztítóprogram mellett kiegészítésképpen 2 termikus fertőtlenítőprogrammal rendelkezik, mindkettő baktérium – és vírusölő fertőtlenítést tesz lehetővé, beleértve a HBV (hepatitis B) és HIV (AIDS) vírust is.

  A Vario TD tisztító- és fertőtlenítő program

  Az intenzív előöblítés után jön 5 perc tisztítófázis 55°C hőmérsékletig. Befejezésképpen 90°C termikus fertőtlenítés 5 percig. A DESIN Vario TD programot a Robert Koch Intézet rutin tisztítási és fertőtlenítési eljárásnak minősítette, és az megfelel az orvosi eszközökre vonatkozó szabványnak.

  A kifogástalan mosogatási eredmény mind a kisebb, mind pedig a nagyméretű gasztronómiai egységekben magától értetődő követelmény. Az edények, poharak, evőeszközök megfelelő higiénikus mosogatása, tisztántartása nem csak higiéniai oldalról elengedhetetlen.

  A megfelelő mosogatógép kiválasztása minden gasztronómiai egységben igen fontos. Éppen csúcsidőben nem lehet szűk keresztmetszet, és az eredménynek tökéletesnek kell lennie. A MIELE-PROFESSIONAL modern mosogatógépei optimális teljesítményt nyújtanak a professzionális felhasználónak.

  Hosszú élettartam, gyors lefutási idő, optimális víz és energia felhasználás, a mosogatnivaló kíméletes kezelése.

  Mindezt kínálja a MIELE-PROFESSIONAL mosogatógép, és a Millemax csapata.